صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه
امـروز : دوشنبه 3 مهر 96
تشکیل دومین جلسه عمومی سالیانه مجمع صنفی اعضای هیأت علمی

به گزارش روابط عمومی مجمع، دومین جلسه عمومی مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، امروز یکشنبه دوم اسفندماه 1394 با حضور 31 نفر از اعضای مجمع بین ساعات 9 تا 11 صبح در محل تالار اندیشه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با اهداف ذیل تشکیل شد:

👌1- ارائه گزارش عملکرد پایان سال 1394 کارگروههای تخصصی پنج گانه مجمع.
👌2- ارائه نظرات و پیشنهادات اعضای پیوسته حاضر در جلسه در خصوص برنامه ها و فعالیت های جاری مجمع و همچنین پیشنهاد برنامه های برای سال 1395.
👌3- جمع بندی آراء و نظرات جمعی برای تبیین نقشه راه و سیاست ها و برنامه های کلان مورد هدف و پیگیری مجمع در سال 1395.

✍✍✍

به حول و قوه باریتعالی، این جلسه تشکیل و تقریباً به اهداف مورد نظر خود دست یافت. از این جهت که پس از ارائه گزارش مسئولین هماهنگ کننده کارگروههای پنج گانه از شناسایی اهداف مد نظر هر کارگروه و همچنین اهم فعالیت ها و تلاش های صورت گرفته (که در بروشور توزیع شده نیز انعکاس یافته بود)، همکاران عضو مجمع نیز پیشنهادات خود را حسب وقت تعیین شده، ارائه نمودند.
در پایان جلسه نیز موارد ذیل برای دستور کار شورا و مجمع و پیگیری در سال 1395پیشنهاد گردید. این موارد در حقیقت اهم مسائل مبتلابه اعضای هیأت علمی و دانشگاه شهید باهنر کرمان هستند:

👌1- کمک به ستاد رفاهی دانشگاه برای تدوین و تکمیل آیین نامه شورای نظارت بر مهد کودک به منظور بهبود عملکرد مهد کودک دانشگاه از سال های آتی، از طریق تغییر در شیوه کارکردهای آن و تغییر در شیوه اخذ قرارداد با موسسه طرف قرارداد (به شیوه تقاضا محور و مناقصه ای) و نظارت مستمر شورایی (دستور کار مشترک دو کارگروه خدمات رفاهی مجمع و کارگروه آیین نامه ها و روال های اعضای هیأت علمی مجمع).
👌2- پیگیری مسأله حقوق پایین اعضای هیأت علمی از طریق همفکری با سایر شوراها و مجامع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور (دستور کار کارگروه خدمات رفاهی مجمع).
👌3- پیگیری مسائل مرتبط با تغییر آیین نامه های مربوط به اعضای هیأت علمی (اساسنامه مجمع، آیین نامه ارتقاء، آییین نامه ترفیع، آیین نامه تخلفات پژوهشی و ...) (دستور کار کارگروه آیین نامه ها و روال های اعضای هیأت علمی مجمع).
👌4- پیگیری مسأله زمین و مسکن اعضای هیأت علمی بدو استخدام (دستور کار کارگروه زمین و مسکن مجمع).
👌5- پیگیری مسائل حقوقی زمین ها و مسکن های اعضای هیأت علمی باسابقه دانشگاه که در قالب تعاونی های مسکن قبلی دانشگاه صاحب مسکن شده بودند (دستور کار کارگروه خدمات رفاهی مجمع).
👌6- پیگیری فرصت های پژوهشی داخل و خارج از کشور برای اعضای هیأت علمی (دستور کار کارگروه اولویت های پژوهشی مجمع).
👌7- پیگیری احداث دهکده اساتید برای تأمین و ایجاد بخشی از فضای تفریحی و رفاهی اعضای هیأت علمی و خانواده های آنها (دستور کار کارگروه احداث دهکده اساتید مجمع).
👌8- پیگیری و حل مسائل مربوط به وضع ظاهری و فیزیکی فضاهای نامطلوب دانشگاه نظیر وضع نامطلوب سردر دانشگاه، وضع نامطلوب فضای سبز و پارک های دانشگاه، جاده ها و علائم راهنمایی رانندگی داخل دانشگاه و جاده ها و خیابان های اطراف دانشگاه، پیگیری احداث مجتمع رفاهی، تجاری و تفریحی دانشگاه و ... (دستور کار کارگروه خدمات رفاهی مجمع).
👌9- تدوین شرح خدمات طرح جامع بیمه اعضای هیأت علمی که در آن همه بیمه های مد نظر اعضا اعم از بیمه تکمیلی، بیمه عمر، بیمه وادث، بیمه اتومبیل، بیمه خسارت بدنه اتومبیل و ... در آن دیده شود تا از سال های آینده به صورت متمرکز و تقاضا محور به صورت واقع بینانه و کاملا واقعی به مناقصه شرکت های بیمه گر قرار داده شود تا بر اساس آن حداکثر منافع اعضای هیأت علمی تأمین شود (دستور کار کارگروه خدمات رفاهی مجمع).
👌10- استفاده از فرصت های قانونی مجمع برای تأمین منافع رفاهی و اقتصادی اعضای هیأت علمی نظیر تأسیس شرکت های تعاونی جدید و ... (دستور کار همه کارگروههای مجمع).
👌11- افزایش کمی و کیفی اعضای پیوسته مجمع به شیوه نامه نگاری مجمع با دانشکده ها، گروهها، بخش های آموزشی دانشگاه و تعیین نمایندگانی در گروههای آموزشی از بین اعضای پیوسته (اصلی) حاضر برای جذب اعضای جدید. با توجه به اینکه بر اساس آمار فعلی (ساعت 21:20 روز یکشنبه مورخ دوم اسفند 94) تعداد اعضای اصلی مجمع 63 نفر می باشد، هر کدام از اعضای حاضر می توانند در جذب حداقل سه نفر دیگر از همکاران به منظور رسانیدن آمار کمی اعضای مجمع به سطح تقریبا نزدیک به 200 نفر در پایان سال 1395، مؤثر واقع شوند (دستور کار همه کارگروههای مجمع و همه اعضای پیوسته مجمع صنفی).

در پایان همه اعضا بر این نکته اتفاق نظر یافتند که مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر به میدان آمده است تا یار، همفکر و پشتیبان مدیریت دانشگاه باشد برای حل مسائل موجود و مبتلابه امور رفاهی اعضای هیأت علمی و هچنین امور مبتلابه دانشگاه و قرار است مجمع، مرکز تولید فکر، منبع خلاقیت و مولد ایده های نو برای حل این مسایل باشد.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/12/02

ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.