صفحه اصلی   ورود کاربران   چاپ صفحه
امـروز : دوشنبه 3 مهر 96
جلسه اعضای شورای مرکزی مجمع صنفی با ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مجمع صنفی، روز سه شنبه مورخ 17/9/1394 شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر (دکتر صادق کریمی: دبیر مجمع، دکتر عظیم ریواز: نائب دبیر مجمع، دکتر سیامک زند رضوی: عضو شواری مجمع، دکتر زهرا کرمی: سخنگوی مجمع و دکتر حجت الله شرفی: خزانه دار مجمع)، با ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر طاهر ملاقات نمودند.

در ابتدای جلسه، دکتر کریمی به عنوان دبیر مجمع، ضمن معارفه مجمع و کارگروههای تخصصی آن، اهداف و اهم فعالیت های مجمع را از بدو تأسیس تا کنون تشریح نمود. وی اظهار داشت، امکانات و خدمات رفاهی باید در حد شأن و شخصیت اعضای هیأت علمی ارائه شود و برای بهبود و ارتقای کیفیت این خدمات، باید تلاش زیادی نمود و البته مجمع صنفی قطعاً به دنبال تحقق چنین هدفی است و در این راه از همه ظرفیت های  قانونی برای پیشبرد این هدف استفاده خواهد نمود. وی با اعلام اینکه مجمع صنفی در دانشگاههای بزرگ و کوچک کشور، با چنین هدفی در حال شکل گیری است، مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر را در سطوح کاری جزئی تر و در بُعد اجرایی اهداف، به عنوان مشاور و حامی مدیریت دانشگاه در حوزه امور رفاهی مربوط به اعضای هیأت علمی دانشگاه دانسته و آمادگی مجمع را در این خصوص اعلام نمود.

دکتر طاهر، ریاست محترم دانشگاه نیز با مهم خواندن رسالت این مجمع، اطلاع رسانی و ایجاد شرایط مساعد برای حضور بیشتر اساتید در این مجمع را خواستار شد. ایشان در ادامه پیشنهاد نمود تا مجمع در خصوص بهبود کیفیت کلیه امور رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر، طرح های پیشنهادی و عملیاتی خود را ارائه نماید. ایشان اظهار داشت: دانشگاه از طرح های پیشنهادی و قابل عملیاتی مجمع حمایت خواهد نمود.

در ادامه جلسه هر کدام از اعضای شواری مجمع و مسئولان کارگروههای تخصصی به شرح برنامه ها، پیشنهادها، اهم فعالیت ها و امور در حال پیگیری کارگروه خود پرداخته و گزارش نسبتاً مفصلی را به ریاست دانشگاه ارائه نمودند. یادآوری می شود، مجمع صنفی بنا بر آخرین نظرسنجی خود، پنج اولویت مهم را در حوزه رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در دستور کار خود قرار داده و بر همین اساس پنج کارگروه تخصصی را به شرح ذیل تشکیل داده است:
1-  کارگروه پیگیری زمین و مسکن برای اعضای هیأت علمی فاقد واحد مسکونی
2-  کارگروه تأسیس شهرک (دهکده) اساتید دانشگاه شهید باهنر در هفت باغ علوی یا هر جای مناسب دیگر
3- کارگروه اصلاح آیین­نامه­های مرتبط با اعضای هیأت علمی متناسب با ظرفیت­های موجود دانشگاه
4- کارگروه بهبود کیفیت خدمات دانشگاه (حقوق، مزایا و خدمات رفاهی) به اعضای هیأت علمی
5- کارگروه جستجوی فرصت­های پژوهشی در دستگاههای اجرایی

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/09/23

ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه شهید باهنر کرمان مي باشد.